Ingatlankereső

Kód: ref-eladó-balatoni-panorámás-nyaraló-256

Pihenés a szőlőhegyen, panorámás környezetben

Minden hétvégén kipihenheti fáradalmait és feltöltődhet energiával.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő nádtetős présház-nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Ha valakinek stresszes munkahelye van, a feszített hétköznapok után, vágyódik az igazi pihenésre, ahol csend és nyugalom van, kevés az ember, nem zavarja senki, és még esetleg a Balaton is látható. Egy ilyen pihenésre alkalmas, ingatlan lett eladó a Balaton déli partján.  A nyaralóból és a második építmény teraszáról a képen látható látvány élvezhető.

Balaton déli partján, csendes nyugodt helyen, a strandtól 3 kilométerre, 2937 m2 nagyságú, panorámás környezetben lévő szőlőhegyi földterület, kb. 89,61 m2 össz-szint alapterületű, természetes anyagokból épült, környezettel harmonizáló, komfortos, teljesen egyedi tervezésű nyaralóval eladó. A területen két építmény (nyaraló, pince) található.

A terület nagyobb része kordonos szőlővel van beültetve, mely ültetvényt a kelő naptól a nyugvó napig sok napsütés ér. A szüretelt fehér és vörös borszőlő cukorfoka magas, miáltal tüzes borok keletkeznek, a borivók nagy örömére. A szőlőn kívül, néhány gyümölcsfa is telepítésre került. A területet helyi lakos gondozza, aki távlatban is hajlandó erre, külön megállapodás szerint. A képen, a nyaraló kert felőli homlokzata látszik.

A kertben örökzöldek és szép virágok találhatók.

A teraszon a csendben, elmélyülten lehet pihenni, olvasgatni.

A kép, a nyaraló alaprajzi beosztását ábrázolja.

A viszonylag fiatal nyaraló, az alábbi helyiségeket foglalja magába. A kb. 41,26 m2 alapterületű földszinten: tornác, konyha,- étkező, előtér, nappali szoba a tetőtéri feljáró lépcsővel, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC). Ezen alapterületen felül kapcsolódik a kb. 12,28 m2 alapterületű fedett tornác és a kb. 17 m2-es terasz.

A kb. 48,35 m2 alapterületű tetőtérben: lakóelőtér, 2 hálószoba, közlekedő, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- altestmosó,- WC) helyiségek találhatók. A két szint nettó össz-szint alapterülete kb. 89,61 m2.

A képen, a földszinten kialakított konyha,- étkező látható.

A tisztálkodásra modern, jól felszerelt fürdőszobák kerültek kialakításra, mindkét szinten. A képen, a földszinti fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC) látszik.

A képen, a nappali szoba látható a tetőtérbe vezető tölgyfa lépcsővel.

A kép, a tetőtéri előteret ábrázolja, ahonnan nyílnak a helyiségek.

A képen, a tetőtéri fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- altestmosó,- WC) látható.

A csendben, nyugalomban, és a jó levegőn tökéletes pihenés, alvás esik a tetőtéri szobákban. 

A területen egy második építmény is található. A pince csak annyira van a földbe süllyesztve, hogy ablakai azért a terepszint felett vannak, ezáltal nyithatók, szellőztethetők. Az alépítmény 3 tárolóból áll, kiválóan alkalmas palackozott italok,- üdítők,- ásványvizek tárolására. 

Az alépítmény tetejének egy részén fedett nyári konyha található, mely villannyal, vízzel ellátott. Aki szeret sütni,- főzni kint a szabadban parázson, élhet szenvedélyének.

A második építmény lezáró födém teteje, egyúttal, panorámás kilátó a Balatonra és a környező hegyekre.

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

A balatonfoldvariingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.