Ingatlankereső

Tisztelt hirdetni, megbízni szándékozók!

Irodámnál nincsenek általános szerződési feltételek. Minden hirdetésre irányuló szerződés vagy megbízás, azok minden egyes pontja, egyedileg megtárgyaltak. A szerződés vagy megbízás, amit a végén aláírunk, a felek szabad akaratával mindenben megegyező. Megállapodásunkból ki fog derülni a felek személye, mire terjed ki a megállapodás, mit végez a Vállalkozó/Megbízott, mit vállal a Megrendelő/Megbízó. Mi a szolgáltatás ellenértéke, hogyan történik a megfizetése.

Általánosságban elfogadok „megbízó levelet” is. Ez lényegében egy hozzám intézett, nekem írt levél, elektronikus formában vagy postán feladott klasszikus levél. A lényege kb. az: „Kedves Lőkösné! Eladom az ingatlanomat. Amennyiben Ön vagy az Irodája igazoltan Vevőt hoz az ingatlanomra és adásvétel lesz belőle, fizetek x százalékot. Amennyiben az ingatlanomat eladtam, erről értesítem. Dátum, aláírás” Én ezt egy válaszlevelemmel tett elfogadó nyilatkozattal nyugtázom. Ezzel létrejön közöttünk a megállapodás. Egy ilyen megbízó levelet idemásolok:

Megállapodás.pdf

A balatonfoldvariingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.